CONTACT

Hvis du af en eller anden årsag gerne vil i kontakt med mig, kan du enten skrive en mail på: christinapeberfrugt@hotmail.com eller kontakte mig inde på min facebookside lige her

3 kommentarer:

 1. Hej Christina

  Jeg elsker din blog, virkeligt, du er en kæmpe inspiration for mig<3

  jeg har i lang tid overvejet at lave en blog, men jeg syntes den bliver grim:/ så vil du hjælpe mig med at få den på benene?

  jeg vil gerne vide hvordan du har lavet det oppe i toppen med "blog, bag om bloggen, hvorfor blogger jeg osv"

  og hvordan du har lavet de ord nede i bunden?

  Mange tak på forhånd

  xoxo Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna.

   Først og fremmest, tusinde tak for rosen - det gør mig rigtigt glad, at jeg inspirerer nogen, og at du elsker det jeg laver.

   Well, jeg synes også selv at en blogs udseende betyder meget, så selvfølgelig vil jeg prøve at hjælpe.

   Hvis du har blogspot, skal du:
   Trykke dig derind, hvor du kan se din blogliste, og øverst står dit navn på bloggen. Udfra navnet er der en boks med en pil i, som kører nedad. Den skal du klikke på, og finde den fane der hedder 'Sider'. Der trykker du, og så kan du oprette nye sider - det er dét jeg har gjort, og givet dem et andet navn som fx. ''Bag om bloggen'', og sådan.

   Og ordene nede i bunden er en gadget, så skal du:
   Gå ind under layout, og så trykke på en af de tomme 'kasser' og så finde dén der hedder 'Etiketter', og så skal du bare gemme dér. Men for at der er ord, skal du i højre side (når du laver indlæg) skrive små stikord omkring hvad dit indlæg omhandler - med komma imellem hvert ord.


   Jeg håber at du forstod min guide. Haha. <3
   Knus

   Slet
  2. Hej Christina, nu du er igang med de gode råd :)
   Vil du så ikke lige sige mig hvordan du har fået det hele til at stå i midten? altså dato og indlægstitel? er nemlig selv igang med en blog og er helt ny på blogger så aner ikke hvordan man gør det?

   Knus Bach

   Slet